Gratis bezorgd binnen NL vanaf € 20,-
Meest complete NT2-assortiment
Wereldwijde verzending

Hoe vind ik de gegevens van mijn bestelling?

Je kunt de gegevens van je bestelling(en) terugvinden in je account. Hoe je dat doet, leggen we hierbeneden uit.

Stap 1

Zie je in de rechterbovenhoek de roze knop Mijn account staan? Dan ben je ingelogd. Zie je de roze knop Inloggen staan? Dan moet je eerst inloggen.

Stap 2

Als je bent ingelogd klik je in de rechterbovenhoek op de roze knop met Mijn account

Stap 3

Scroll naar beneden naar het kopje Bestellingen. Je kunt hier een overzicht van je bestelhistorie zien. Je ontvangt deze gegevens ook per mail.

In 3 stappen
Stap 1Stap 2Stap 3